Proef de Kwaliteit van Onze Versbereide Vleeswaren bij Slagerij Van de Wijngaart

Bij Slagerij Van de Wijngaart weten we dat niets zo goed past op een vers broodje als heerlijk verse vleeswaren. Elke dag vullen we onze toonbank met een breed scala aan vleeswaren, van ambachtelijk bereide achterham tot Zeeuws spek en meer. Veel van onze producten maken we zelf, en we nodigen u uit om de ongeëvenaarde smaak en kwaliteit zelf te komen proeven!

Een Selectie van Ons Vleeswarenassortiment

  • Zeeuws Spek: Perfect gerookt en gekruid, een regionale delicatesse die elke broodliefhebber moet proberen.
  • Gekookt Spek en Mosterdspek: Uitstekend op zichzelf of als toevoeging aan diverse gerechten voor extra smaak.
  • Rauwe Ham: Fijn gesneden, met een onmiskenbaar rijke smaak die elke sandwich verrijkt.
  • Achterham en Beenham: Sappig en smaakvol, ideaal voor een luxe broodje.
  • Pepercarré en Gelders Gebraad: Speciaal gekruid en bereid voor een unieke smaakervaring.
  • Rookvlees: Ons rookvlees is gemaakt van de spier genaamd platte bil. Dit vleesdeel wordt gezouten, gedroogd en gerookt. Rookvlees is heerlijk en vol van smaak. We hebben hem in twee soorten gezouten en licht gezouten.
  • Boterhamworst, Gekookte Worst en Grillworst: Van mild tot kruidig, deze worsten voldoen aan alle smaakvoorkeuren.
  • Gebraden gehakt: De naam zegt het al. Gekruid gehakt, mooi gevormd, gebraden product oftewel een lekker product. We maken hem in drie soorten. Naturel, met ham en kaas en met cranberry’s en noten.
  • Gebraden rosbief en gebraden fricandeau: Rosbief en fricandeau zijn heerlijk langzaam gegaard in onze oven. Heerlijk voor op brood.
  • Gebraden kipfilet: Heerlijk uit eigen keuken gebraden kipfilet. We maken hem in twee soorten. Naturel en met Italiaanse kruiden en zongedroogde tomaat.
  • Ontbijtspek: Gezouten buikspek wat gedroogd en gerookt is. Heerlijk door een gerecht maar ook lekker op een pannenkoek of gebakken ei. Uiteraard ook geschikt voor op de boterham.
  • Pain d’ardenne: Pain d’ardenne of ook wel ardennerbroodje genoemd komt van oorsprong uit de Ardennen. Pain d’ardenne is een salami variant. Het is een lucht gedroogde salami met een grove korrel en dankt zijn smaak en de specifieke kruiden die aan de salami worden toegevoegd.
  • serranoham: Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. De ham wordt gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkens ras.
  • Truffelsalami: Heerlijke salami soort met een truffel erin. Heerlijk voor op brood of voor bij een tapas plank.

Bij Slagerij Van de Wijngaart streven we naar de hoogste standaarden in zowel kwaliteit als smaak. Ons team van ervaren slagers zorgt ervoor dat u altijd de meest verse en smaakvolle vleeswaren krijgt, bereid met passie en vakmanschap.

Bezoek ons vandaag nog en ontdek zelf waarom onze vleeswaren een must-have zijn voor uw volgende maaltijd!